Rakennus sai uuden peltikatteen, ei tule enää vesi läpi. Nyt on raivattu tilaa, jotta päästäisiin purkutöihin.

Huone%20%281%29.jpg

Tupahuoneessa purkutyöt hyvällä mallilla. Päälimmäisenä ollut pari kerrosta lattiamattoa, jonka ansiosta kosteus saanut muhia rauhassa sen alla. Jälki oli sen mukaista, lattia ihan weetabixiä. Tässä kohtaa ollaan seinän alareunasta syvyydessä -30 cm ja multa/savi tulee vastaan. Maanvarainen laatta, jos sitä ikinä onkaan valettu, on routinut pieniksi palasiksi. Etualalla lautalattia oli suht ehjää, takana vasemmalla puu oli aivan lahoa. Nyt aletaan olla aika hyvissä syvyyksissä. Näkyy päiväkin paistavan sokkelin raosta.

Purua.jpg

Yläpohjassa kuutiokaupalla hyväkuntoista sahanpurua, jota pudottelin paneelikattoon tehdystä reiästä alas. Imuauto olisi tullut turhan kalliiksi ja säkittäminen ylhäällä hitaaksi, joten päädyin pudottamaan osan puruista alas. Kun alhaalla purkutyöt valmiita, täytyy levittää lattialle pressu jonka päälle purut on helppo pudottaa ja säkittää eteenpäin vietäväksi. Hyvää ja kuivaa purua näyttää olevan.

Sauna%20%281%29.jpg

Saunassa lauteet purettu. Seuraavaksi täytyy palotella lattia. Tuntuu olevan melko huonossa kunnossa, joten taitaa lohjeta pelkällä lekalla. Uuden valun alle tulee myös salaojittavaa lämmöneristettä.